Ouderportaal

Rondleiding en aanmelden

Rondleiding en aanmelden

Rondleiding

Bent u zich aan het oriënteren op een basisschool of kinderopvang? U bent van harte welkom voor een rondleiding! Per jaar worden er meerdere centrale rondleidingen gegeven op de locaties Chrysantstraat en Goudsesingel. Vul voor een rondleiding het aanvraagformulier hiernaast in.


Aanmelden

Voorafgaand aan het aanmelden op de basisschool geldt dat u een mail van ons heeft ontvangen waarin wij de plaatsing bevestigen. U kunt uw kind inschrijven voor de basisschool na afloop van een rondleiding.

Informatie van UN1EK

Voor de opvang schrijft u zich online in via het ouderportaal van Kindplanner. Het ouderportaal biedt u één centrale plek voor het regelen van de opvang van uw kind. Hier kunt u o.a. uw kind inschrijven, inzien op welke dagen uw kind wordt verwacht op de opvang en afwezig melden. Ook kunt u gebruik maken van de Ouderapp.

Als u nog geen klant bent bij UN1EK Opvang kunt u zich inschrijven voor het ouderportaal via het registratieformulier. Wanneer u al een account hebt voor uw kind en ook opvang wilt aanvragen voor een broertje of zusje, kunt u dit doen via het bestaande account op het ouderportaal. 

Meer informatie

Uitleg over het ouderportaal
Veelgestelde vragen
Direct naar het ouderportaal

Aanvraagformulier rondleiding

Gegevens ouders

Gegevens kind


Ik wil een rondleiding aanvragen voor