Ouderportaal

IKC-nieuws: project, vacatures, spreekavonden, kamp en buurt

IKC-nieuws: project, vacatures, spreekavonden, kamp en buurt


Vanuit het kindcentrum: • Ons gehele IKC is deze week gestart met ons grote project in het teken van kunst en cultuur. We sluiten deze periode op 31 mei af met een optreden/kijkmiddag.

 • Op de website van Un1ek vindt u diverse vacatures voor onderwijs en opvang. Ook ons IKC heeft vacatures. Wilt u deze ook onder uw netwerk verspreiden, wie weet kent u wel belangstellenden! Aanstaande dinsdag is er een open huis. Onze locaties zijn de gehele dag, zonder afspraak open om vrijblijvend kennis te maken. Wie stuurt u langs??

 • De spreekavonden voor de Chrysantstraat hebben we verplaatst van 30 mei/4 juni naar 20/25 juni. Op 10 juni gaat de gesprekkenplanner hiervoor open.

 • De spreekavonden voor de Goudsesingel zijn van 1 t/m 9 juli. Op 24 juni gaat de gesprekkenplanner open.

 • Afgelopen week waren de kinderen van onze groepen 8 op kamp in Amerongen. Vandaag hebben wij de kinderen samen de ouders onthaald. De kinderen en de kampleiding kijken terug op een zeer geslaagd kamp. Ouders en leiding bedankt voor jullie inzet!


Vanuit de wijk: • Op vrijdag 7 en zaterdag 8 juni staat de wijk in het teken van 'Rondje Ambacht'. Buurtbewoners en lokale organisaties zetten hun (tuin)deuren open voor een hoop gezelligheid, een hapje, drankje, kijkje in de prachtige tuinen en een hoop lokale muzikale acts.
  Wat speciaal voor kinderen leuk is: Op zaterdag staat het Bordesplein in het teken van poezie. Met een 'gedichtenwedstrijd' nodigen wij jong en oud graag uit om de pen te pakken en het hart te laten spreken. Ook junior stadsdichter Indy Sprado is van de partij!
  Ook op zaterdag op het Bordesplein is er ruimte voor hobbies. Heb je een leuke hobby of verzameling die je graag aan anderen wil laten zien? Kan je mooi tekenen, vlechten, nagels lakken of make-uppen? Geef het aan ons door en claim je plekje!
  Opgeven voor de hobbymarkt of gedichten insturen kan via rondjeambacht@bewonersplatformoudambacht.nl
  Voor meer informatie houd onze facebookpagina en website in de gaten.