Ouderportaal

IKC-nieuws: sportdag, inloop thema, IKC-nieuws en vanuit de wijk

IKC-nieuws: sportdag, inloop thema, IKC-nieuws en vanuit de wijk

Vanuit het IKC • Goed om te weten dat we flexibel omgaan met de start- en eindtijden van de sportdag. Op de Goudsesingel (groep 1-3) is de inloop tussen 8.30 en 8.45 uur, maar starten we om 9.00 uur echt met het sportcircuit. Bij Polderpoort zijn alle leerkrachten rond 8.15 uur aanwezig, voor 8.30 uur brengen is mogelijk.
  Bij Polderpoort zijn de kinderen rond 12.15 uur klaar, maar kunnen de kinderen op het terrein onder toezicht van de leerkrachten nog spelen. Pas als de laatste leerling opgehaald is gaan zij weg.
  Wilt u uw kleuter of groep 3 kind iets eerder dan 12.15/12.30 uur ophalen om naar Polderpoort te gaan, dan kunt u dit afstemmen met de leerkracht. Is geen probleem.

 • Gezellig en fijn om zoveel ouders bij de inloop van het thema te zien afgelopen week op de Chrysantstraat.

 • Vanaf het nieuwe cursusjaar zal het IKC-nieuws niet meer wekelijks verstuurd gaan worden. Het zal naar een tweewekelijkse of maandelijkse cyclus gaan. Hierover wordt u nog geïnformeerd. De berichten vanuit de groep blijft u wekelijks ontvangen

 • Goed nieuws voor ouders van de opvang. Vanaf morgen kunnen ouders van de Hedo weer gebruik maken van de Schoolpraat App. Volgende week volgende de ouders van de Peuteropvang en BSO.


Vanuit de wijk • De avond4daagse Vlaardingen is dringend op zoek naar ouders of grootouders die als vrijwilliger een avondje zouden willen meehelpen bij de Vlaardingse Avond4Daagse. Met name op dinsdag 4 juni tijdens de Oostroute en helemaal op de slotdag op donderdag 6 juni tijdens het defilé.
  De werktijden zijn tussen 16.00 tot 20.00 uur en er staat een kleine vergoeding tegenover. Mail voor meer info of je aan te melden naar avond4daagse.vlaardingen@gmail.com