Ouderportaal

IKC-nieuws: Aanpassingen CS, studiedag, thema, oudergesprekken, verbouwing PS, extern nieuws

IKC-nieuws: Aanpassingen CS, studiedag, thema, oudergesprekken, verbouwing PS, extern nieuws


 • In de herfstvakantie hebben de lokalen op de Chrysantstraat een nieuw kleurtje gekregen, gezellig! Op het achterplein is de schuur verwijderd en de zandbak opnieuw aangelegd. Aanstaande maandag komt er een nieuwe container/schuur, tijdelijk is er nu een container als schuur op de CS geplaatst. In het voorjaar wordt de gehele schutting vervangen door een nieuwe.

 • Woensdag 22 november is er een studiedag. Alle kinderen (onderwijs) zijn deze ochtend vrij.

 • Het thema herfst is afgesloten op de Chrysantstraat. As maandag duiken we met z’n allen de Sint-tijd in. Spannend, leuk en gezellig. Materialen over, zoals bijv. verkleedkleding of boeken? We houden ons graag aanbevolen!

 • De oudergesprekken hebben inmiddels op de Chrysantstraat plaatsgevonden, op de Goudsesingel zijn deze gaande. Fijn om met elkaar in gesprek te zijn over de kinderen.

 • De verbouwing aan de Pompenburgsingel nadert zijn einde. De groepen zijn zo goed als af. De entree en de het voorportaal zullen de komende week afgemaakt worden. Kom gerust een keer langs om de nieuwe stijl te komen bekijken. De medewerkers werken nu met nog meer plezier op de groepen.

  Van onze partners: • De voorleesexpress van stichting Aanzet zoekt vrijwilligers! Wellicht heeft u of kent u iemand die hiervoor interesse heeft:
  www.voorleesexpress.nl

  U wordt uitgenodigd voor een kennismakings- en uitleg gesprek, maar zit uiteraard nog nergens aan vast! Het is de bedoeling dat de vrijwilliger 20x naar een gezin gaat en daar taal bevorderende activiteiten doet zoals voorlezen, maar ook spelletjes, knutselen etc. Het ligt er maar net aan wat het kind leuk vindt en waarmee je zo veel als mogelijk de taal kan stimuleren. De vrijwilliger bepaalt samen met het gezin wanneer het uitkomt, dit neemt ongeveer een uur per week in beslag.