Ouderportaal

We gaan weer beginnen!

We gaan weer beginnen!

Aan alle kinderen en ouders van ons IKC,


We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer staat te popelen om volgende week te gaan beginnen aan het nieuwe schooljaar!
Afgelopen week zijn de collega's druk bezig geweest met alle voorbereidingen en het startklaar maken van de lokalen.


- Aanstaande maandag houden we onze startgesprekken. We maken met elkaar kennis en bekijken het nieuwe lokaal. Als het goed is weet iedereen hoe laat hij/zij met zoon/dochter verwacht wordt op school.


- Omdat het inschrijven voor de startgesprekken nog via de oude groepsapp is gegaan, kunnen we u nog geen wachtwoord geven voor de nieuwe groepsapp. Deze krijgt u maandag per mail van ons. Daarna zullen de nieuwe groepsapps in gebruik genomen gaan worden.


- Dinsdag beginnen we dan echt. Alle juffen en meesters staan op het voorplein en wachten de kinderen op. Ze zijn te herkennen aan het groepsdier!


- De luizenzakken en gymschoenen (kleuters) mogen weer terug naar school.


- Wilt u het komende jaar klassenouder blijven of worden? Geef dit dan door aan de leerkracht van uw kind.


- Op het achterplein van de Chrysantstraat zitten momenteel (te) veel wespen. We proberen dit zo snel mogelijk te verhelpen, maar daarvoor zijn we afhankelijk van het vinden van het nest van de wespen. Dit kan rondom de school op 80 meter afstand zijn. Lastig...
We spelen de komende tijd niet op het achterplein, maar op het voorplein. Ook het ophalen na schooltijd zal voor alle groepen op het voorplein zijn. Als dit verandert, laten we het uiteraard weten.