Ouderportaal

Sportochtend en Koningsspelen

Sportochtend en Koningsspelen

Volgende week wordt een oranje, sportieve en gezonde week!


Op woensdag 19 april is er een sportochtend voor de groepen 1 t/m 3 en 4 t/m 7.


Sportochtend groep 1 t/m 3:


Deze dag gaan we niet naar ons gebouw aan de Chrysantstraat, maar gaan we allemaal naar het sportveld van het Groen van Prinsterer. De kinderen worden hier tussen 8.30 en 8.45 uur verwacht. We komen hier via het voorplein van ons 'grote gebouw' aan de Goiudsesingel. Door de school heen, naar het achterplein. Via het achterplein komen we op het veld van het Groen.
Daar wachten de juffen de kinderen op. We gaan op het veld van het Groen allemaal sportieve spelletjes spelen.
Om 12.15 uur mogen de kinderen hier weer worden opgehaald. Kinderen die naar de BSO gaan worden door een PM-er opgehaald.


Alle kinderen mogen deze ochtend in het oranje, sportief gekleed naar het sportveld komen. Graag de normale pauzehap en drinken meegeven. (extra drinken mag)
Als u wilt komen kijken, dan kan dat.


Sportochtend groep 4 t/m 7:


Alle kinderen worden tussen 8.30 en 8.45 uur verwacht bij Polderpoort. Als u voor het gebouw staat, is de ingang rechts.
De kinderen verzamelen bij hun juf/meester.
We zullen allerlei atletiekachtige onderdelen gaan uitproberen.
Tussen 12.15 en 12.30 uur mogen de kinderen weer worden opgehaald. Kinderen die naar de BSO gaan worden door een PM-er opgehaald.


Alle kinderen mogen deze ochtend in het oranje, sportief gekleed naar Polderpoort komen. Graag de normale pauzehap en drinken meegeven. (extra drinken mag)
Als u wilt komen kijken, dan kan dat.


Alle (groot) ouders die een groepje begeleiden krijgen hiervoor de instructiebrief morgen of maandag.


Koningsspelen:


Vrijdag 21 april is het de dag van de Koningsspelen. Ook vandaag mag iedereen in het oranje gekleed naar school komen. Maar wel met een lege maag! We gaan namelijk op school een gezond ontbijtje nuttigen aangeboden door onze koning!
Op het schoolplein dansen we allemaal onder leiding van de dansklas van de Sint-Jozefmavo de dans van het lied Ziggzagg en in de klas besteden we op een creatieve of informatieve manier aandacht aan ons koningshuis.


Voor de kinderen van groep 1-2 is het ook nog spelletjesmiddag. Alle kinderen mogen iets om mee te spelen van thuis meenemen. Geen gewelds-uitlokkend speelgoed en liever niet iets met veel kleine onderdelen.


Op naar fijne dagen! De weersvoorspellingen zijn in ieder geval goed!