Ouderportaal

IKC-nieuws: studiedag, thema, tulpen, KNAK en SUVIS

IKC-nieuws: studiedag, thema, tulpen, KNAK en SUVIS


  • Het is nog ver weg maar woensdag 31 mei is het kindcentrum (onderwijs, HeDo, PSZ en BSO) gesloten in verband met een IKC-brede studiedag. Ouders die gebruik maken van de woensdag voor opvang mogen deze dag ruilen binnen het kalenderjaar 2023.

  • Op de Chrysantstraat wachten we toch nog even met het thema Circus. Na de voorjaarsvakantie zijn we vooral bezig met voorjaar, Pasen, Koningsspelen, Moederdag…. Aan het einde van het jaar staat dan echt Circus op de planning. Leuker ook met mooi weer!

  • Als u tulpen wilt bestellen dan kan dit tot en met de maandag na de vakantie. Dan graag uiterlijk de briefjes terug. Briefje kwijt? U mag ook op een ander briefje schrijven hoeveel bundels van 3 bossen tulpen u wenst. Met de naam en de locatie waar u ze ophaalt op woensdag 8 maart.

  • Vandaag hebben de kinderen van de groepen 3 t/m 8 een KNAK (Kijken Naar Andere Kinderen) gehad. De groepen 5 en 6 verzorgden een optreden met daarin: cheerleader act, een zelfgeschreven gedicht, zelf gezongen lied van Ed Sheeran, dansjes. De presentatie werd verzorgd door Senna en Floor (groep 6B de Olifanten) en de techniek door Joell (groep 7B de Zeepaardjes). We zijn trots op deze kanjers!

  • Maandag 27 februari zal er gestart worden met de voorbereidingen voor het SUVIS-traject aan de Goudsesingel. De Specifieke Uitkering Ventilatie In Scholen (SUVIS) is een uitkering voor gemeenten om het binnenklimaat van bestaande schoolgebouwen te verbeteren. Deze transitie is afgelopen jaar al aan de Chrysantstraat uitgevoerd. Het betreft voorbereidende werkzaamheden aan de CV om zo ruimte te maken voor de afvoerkanalen voor de ventilatiesystemen. Van 10-04-23 t/m 19-05-23 (planning) zullen de echte werkzaamheden uitgevoerd gaan worden. HIerover wordt u te zijner tijd verder geïnformeerd.

  • Komende week is het onderwijs vrij. De vakantie BSO en de HeDo draaien gewoon door.