Ouderportaal

Tulpen te koop!

Tulpen te koop!

Aan alle ouders/verzorgers van de kinderen van de Chrysantstraat en Goudsesingel,


Door een ouder werden we getipt over een leuke, te houden (herhaalde) actie!
De verkoop van tulpen, waarbij de winst naar een speelhuisje op het plein van de Chrysantstraat gaat en voor de Goudsesingel wordt gespaard voor het aantrekkelijker maken van het voorplein.


Vandaag krijgen alle kinderen een bestelformulier mee naar huis. Hierop kunt u aangeven of u een bundel van 3 bossen tulpen á €5 euro wilt kopen. Of meer!
Het is leuk om dit te promoten en andere belangstellenden ook een bundel van 3 bossen te laten kopen!! De tulpen komen vers van de kweker.


Op het bestelformulier geeft u aan, hoeveel bundels u wilt kopen. Hierna mag het formulier terug naar school. Het formulier kan ingeleverd worden bij de juf/meester van uw zoon/dochter tot maandag 6 maart.


De formulieren worden geïnventariseerd en van hieruit bestellen we de tulpen. We vragen u dus echt de bestelde tulpen op te komen halen, en wij hier niet mee blijven zitten inclusief kosten.


De bestelde tulpen (onthoud hoeveel bundels u heeft aangegeven!) kunnen op woensdag 8 maart vanaf 12.15/12.30 uur worden opgehaald op de Chrysantstraat of op de Goudsesingel. Deze uitgifte is tot 13.15/13.30 uur. Lukt dit niet dan kunnen de tulpen ook nog donderdag 9 maart worden opgehaald. Neem het geld graag contant en gepast mee bij het ophalen.


We adviseren u vanaf 1 locatie te bestellen en op te halen, of Chrysantstraat of Goudsesingel.


Voel u niet verplicht, niets hoeft natuurlijk!
Toch stellen we ook nog een mooie prijs ter beschikking voor degene die de meeste bundels tulpen (ver)koopt:


2 kaartjes voor Duinrell inclusief Tikibad, beschikbaar gesteld door attractiepark Duinrell! Dit kunnen we 2x weggeven, 1x voor de Chrysantstraat en 1x voor de Goudsesingel.


Wie haalt het voorjaar in huis, en helpt daarbij onze school weer een leuke investering voor de kinderen te kunnen doen?


Voor vragen kunt u contact opnemen met Clarinda; c.poot@ikcambacht.nl