Ouderportaal

IKC nieuws vervolg

IKC nieuws vervolg

Gisteren is niet al het IKC-nieuws van deze week op de app geplaatst. Hieronder vindt u het vervolg!  • Afgelopen woensdag deden kinderen uit groep 5 en 6 mee met het korfbaltoernooi voor basisscholen. Een team werd tweede, en 2 andere teams zelfs eerste in hun poule. Goed gedaan, Kanjers!

  • De kleuters hebben het thema Winterkost afgesloten met een kopje erwtensoep. Het was een leerzaam en lekker thema, want we hebben ook gesproken over gezonde en ongezonde voeding en over waar ons eten vandaan komt. Na de voorjaarsvakantie begint het thema Circus. Ideeën of materialen zijn altijd welkom!  • Aanstaande vrijdag 24 februari is er weer een KNAK (kijken naar andere kinderen) voor de kleuters. Alle kleuters die een liedje, dansje, toneelstukje, goocheltrucje of mop kennen en dit willen laten zien, mogen optreden in het Chrysant Theater! Het kind mag vooraf aan de juf vertellen wat hij/zij wil gaan doen, hoort er muziek bij? Laat het even weten.

  • Bericht van de schoolfotograaf: Schoolfoto’s nog niet besteld? Het kan nog net! Dit doet u door naar de site: www.knappekoppies.nl te gaan en in te loggen met de code die u van school heeft gekregen.

  • Na de voorjaarsvakantie kunt u op woensdag 8 maart tulpen, die u vanaf as maandag kunt bestellen ophalen. Maandag ontvangt u hierover meer informatie en een bestelformulier in de tas van uw zoon/dochter!

  • Voor een aantal activiteiten die na de voorjaarsvakantie op de planning staan zoeken we hulp van ouders.
    Paasviering:


Woensdag 15 maart gelijk rond half 9 helpen de school in paassferen te brengen. De versiering is aanwezig, hoeft alleen opgehangen/neergezet te worden. Graag aangeven op welke locatie u dit kunt doen.


Donderdag 6 april klaarzetten en uitdelen (rond 13.15 uur) paaslekkers en thee voor de Easter-high-tea, in alle groepen. Ook hier horen we graag op welke locatie u dit kunt doen.


Sportdag:
Op 19 april is er een sportochtend voor de groepen 1, 2 en 3 op het veld van het Groen van Prinsterer. Wie kan en wil hier een groepje kinderen van onderdeel naar onderdeel begeleiden?


Op dezelfde dag, 19 april is er ook een sportochtend voor de groepen 4 t/m 7 bij Polderpoort. Wie kan en wil hier een groep kinderen van onderdeel naar onderdeel begeleiden?
Koningsspelen ontbijt:
Wie kan op donderdag 20 april de dozen met ontbijtjes ophalen bij (waarschijnlijk) de Jumbo in de Loper? (is in de middag)


Als u bij bovenstaande kunt helpen, wilt u dit dan mailen naar: c.poot@ikcambacht.nl


Alvast bedankt! Fijn weekend!