Ouderportaal

Morgen Kerst op IKC Ambacht!

Morgen Kerst op IKC Ambacht!

Morgen, donderdag 22 december vieren we met alle kinderen en medewerkers het Kerstfeest. Nog even een reminder en laatste info:


Er is morgen school tot, op de Chrysantstraat 11.55 uur, Goudsesingel 12.00 uur.
Vanaf 17.15 uur verwachten we de kinderen weer op hun kerstbest op school met bijdrage voor het Kerstbuffet.
Om 17.30 uur start het kerstdiner.
De kinderen graag weer ophalen om 18.30 uur in de groepen. Om 18.25 uur gaan de voordeuren open. De kinderen krijgen hun lampion mee en gaan met de ouders mee naar buiten/andere locatie.


Om 18.45 uur start op beide locaties een lampionoptocht. Deze is niet verplicht, maar hopelijk lopen er zoveel mogelijk kinderen en ouders mee!
De kinderen lopen onder begeleiding van hun ouder/s.
Vanaf beide locaties zijn er collega's die startlopers zijn, bij hen kunt u aansluiten.


We vragen u tijdens de route niet langduriger stil te staan, dit zorgt voor opstoppingen in de tocht en daar zijn de straatjes in Ambacht niet op berekend!


De tocht duurt ongeveer 30/45 min. en eindigt bij de locatie Goudsesingel. Binnen in de hal kunt u nog een drankje drinken. Ga dus echt nog even de school in!


Tijdens de route is er een EHBO-er aanwezig. Deze is bij de Bethelkerk te vinden. Hopelijk niet nodig, wel goed om te weten!


De weersvoorspellingen zijn niet zoals we zouden willen... Morgen bekijken we deze nogmaals, maar we zijn voornems en hopend dat de tocht door kan gaan. Mocht het anders worden, laten we dit natuurlijk weten.


Een papaplu is zeker goed om mee te nemen!


Op naar een mooie dag en avond.