Ouderportaal

IKC-nieuws: Sint, kerstinfo, banken, lokaal peuters, fiets gestolen, info-markt

IKC-nieuws: Sint, kerstinfo, banken, lokaal peuters, fiets gestolen, info-markt


 • We hebben maandag een erg gezellig Sinterklaasfeest mogen vieren. Gelukkig heeft iedereen dankzij de politie, Sinterklaas en Glitterpiet zijn of haar schoen weer terug! We willen graag iedereen die geholpen heeft bij het versieren en in de pakjeskamer van harte bedanken. • Donderdag 22 december is er een kerstdiner voor alle groepen. Dit wordt gedaan in de vorm van een buffet. We vragen iedereen iets mee te nemen voor dit buffet. Dit meenemen mag op de avond zelf. Neem iets mee voor 5/6 kinderen. Denk bijvoorbeeld aan een warm hapje, rauwkost, fruit, belegd brood/tortilla, zoetigheid, toetje enz. We geven u hierin de vrije hand.
  Zo hebben we uiteindelijk genoeg voor iedereen. Als u weet wat u meegeeft, mag u dit de klassenouder appen, zij inventariseert wat er binnen gaat komen. Mocht het nodig zijn, zal zij nog wat sturen hierin. Drinken wordt vanuit school verzorgd.
  Voor de lampionnen vragen we alle kinderen 2x AA 1,5 volt batterijen mee te nemen naar school. Dit mag in een zakje of envelop met de naam van uw kind. • De bankjes, gekocht van de opbrengst van de boekenmarkt zijn binnen! Tijdens het volgende Ambacht Atelier zal een groepje kinderen, er echte Kanjerbankjes van gaan maken.


 • Het lokaal van de peuters is onlangs door de schilder en behanger heerlijk opgeknapt. Deze week kwamen er ook nog nieuwe meubels en aankleding. Wat een bofferds!


 • Bedankt ouders die onze locaties weer in kerstsfeer hebben gebracht!


 • Afgelopen donderdag is in de fietsenstalling aan de Goudsesingel een fiets gestolen. Vanaf vandaag doen wij onder schooltijd de poort van de fietsenkelder op slot. Zijn er kinderen te laat dan kunnen zij hun fiets op het schoolplein neerzetten.


 • Nog ver weg, maar alvast om in de agenda te zetten: Woensdag 8 februari willen we weer een ouder-info-markt organiseren. Een avond met presentaties en workshops passend bij de leeftijden en ontwikkeling van basisschoolkinderen. Deze avond zal 19.30 uur beginnen. We hopen op een hoge opkomst en gezellig samenzijn. Save the date!