Ouderportaal

IKC-nieuws: thema verkeer, schoen zetten, schaatsen, Doe dag

IKC-nieuws: thema verkeer, schoen zetten, schaatsen, Doe dag


 • Deze week is het thema Verkeer geopend bij de kleuters. Dit combineren we met het Sint- en Kerstthema

 • Kiekeboek heeft donderdag een erg leuke voorstelling verzorgd voor de peuters en kleuters: Oh, kom er eens kijken! Super leuk was het!

 • Woensdag 23 november mogen alle kinderen hun schoen zetten. Graag een schoen mee die de kinderen twee weken kunnen missen…!

 • Duurt nog even, maar vast goed om te weten: donderdag 8 december gaan alle groepen 3 t/m 8 schoolschaatsen in ‘t Hof. Als kinderen eigen schaatsen hebben mogen ze deze mee nemen, mits het geen noren zijn! Hulp van ouders deze dag is fijn, houd de groepsapp in de gaten!

 • Bericht van de Federatie Broekpolder:
  Ben jij niet bang voor de kou?
  Kom dan naar de Herfst Doe Dag van de Federatie Broekpolder! Lekker buiten bezig zijn!
  Wat? We gaan kleistukje maken, een vogelvoer-hanger maken, popcorn & marshmallows boven een kampvuurtje bakken, er is warme chocomel en nog veel meer!
  Wanneer, waar en voor wie?
  De Herfst doe-dag vindt plaats op zondag 20 november, je kan in de ochtend of in de middag meedoen.
  Ochtendsessie 11:00 – 13:00
  Middagsessie 14:00 – 16:00
  De activiteiten vinden in de speeltuin van het Kauterwoud in de Broekpolder in Vlaardingen plaats, naast de grote heuvel met de uitkijktoren en kabelbaan.
  Je koopt een strippenkaart voor € 4 euro waarmee je 7 activiteiten kunt ondernemen.
  De activiteiten zijn geschikt voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Ouders/ begeleiders mogen de kinderen helpen bij de verschillende activiteiten.
  Er is plek voor 50 kinderen, 25 per sessie. Je kunt vooraf een strippenkaart reserveren via jeugd@federatiebroekpolder.nl Graag in de aanmelding aangeven voor hoeveel kinderen we een strippenkaart mogen reserveren en voor welk tijdslot.

 • Willen de groepen 3 en 4 de fietsen op het schoolplein in de fietsenstalling plaatsen. De fietsenstalling onder het gebouw aan de Goudsesingel is voor de groepen 5 t/m 8.