Ouderportaal

IKC-nieuws: themabezoek inspectie, GGD, beweegrapport en reminder schooltijden 22-12-22

IKC-nieuws: themabezoek inspectie, GGD, beweegrapport en reminder schooltijden 22-12-22


  • Maandag 31 oktober hebben we op de Pompenburgsingel een themabezoek van de Inspectie voor het onderwijs gehad.Tijdens dit themaonderzoek werd er gekeken naar de voor- en vroegschoolse educatie (VVE). De inspecteur was zeer tevreden over de bevindingen. Dat is een dikke pluim voor het personeel. De uitkomsten van dit themaonderzoek zal samen met andere onderzoeken gebundeld worden in ‘De staat van het onderwijs’

  • Woensdag 2 november hebben we op de BSO aan de Goudsesingel een bezoek gehad van de GGD-inspecteur. De GGD controleert jaarlijks alle opvanglocaties in het land. Dit doen ze onaangekondigd. Ook zij was tevreden over de bevindingen. Nog een pluim voor het personeel. De rapportage zal spoedig volgen.

  • Volgende week krijgen de kinderen van gr 3 t/m gr 8 een MQ-scan voor het VIB Beweegrapport. Gymschoenen en kleding is verplicht voor de gymles. Voor meer informatie Uitleg ViB Beweegrapport

  • De kinderen hebben vaak lekkere dingen in hun broodtrommel zitten. Graag willen wij u erop wijzen dat de kleine pauze bedoeld is voor een fruit versnapering.

  • Reminder: donderdag 22-12-22 zijn de kinderen van onderwijs om 12.00 uur uit. De BSO-tijden zijn daarop aangepast. Om 17.00 uur is er een kerstdiner gevolgd door een lampionoptocht. Verdere informatie volgt nog.