Ouderportaal

IKC-nieuws: aanpassingen ventilatiesystemen

IKC-nieuws: aanpassingen ventilatiesystemen


  • Op de Chrysantstraat zijn de werkzaamheden in volle gang om het binnenklimaat te verbeteren. De gemeente Vlaardingen heeft flink geïnvesteerd om ‘het frisse scholenproject’ mogelijk te maken. Samen met diverse partijen wordt dit gerealiseerd (SUVIS). De komende drie weken wordt er nog verbouwd op de Chrysantstraat. In dit filmpje krijg je uitleg over het hoe en waarom.
    Naast de ventilatie worden de toiletgroepen voorzien van hangende toiletten en een nieuwe gietvloer. Daarnaast wordt de verlichting in de lokalen vervangen door LED-verlichting.
    Afgelopen donderdag 15-09-22 is wethouder Koen Kegel polshoogte wezen nemen en heeft hij ook nog eens de handen uit de mouwen gestoken. Hij is zes jaar geleden als ambtenaar gestart met dit project.
    De ventilatie units zorgen er voor dat de luchtkwaliteit van klasse B-niveau wordt. Frisse lucht draagt ook bij aan betere leerprestaties.
    Aan het einde van 2022 zal op de Goudsesingel een start gemaakt worden met de vloeren van de toiletblokken. April 2023 zal er gestart worden met de installatie van de ventilatie units.