Ouderportaal

IKC-nieuws: schoolreis, conciërge, klassenouders en boekenmarkt

IKC-nieuws: schoolreis, conciërge, klassenouders en boekenmarkt


  • Vandaag zijn de kinderen van de groepen 1 t/m 8 op schoolreis geweest. Het blijft altijd spannend om een beslissing te nemen of de schoolreis wel of niet door kan op basis van eventuele (slechte) weersverwachting. De voorspelling van onweer gaf hierin de grote twijfel. Achteraf gezien hebben we de juiste call gemaakt en hebben de kinderen een mooie dag gehad met elkaar. Een buitje hier en daar kon gelukkig de pret niet drukken. Namens het team wil ik iedereen bedanken die deze dag mede mogelijk hebben gemaakt.

  • Afgelopen week is onze nieuwe conciërge gestart op de Goudsesingel. Heel toevallig heet hij ook meester Jan. Ik ben blij dat we ook deze vacature hebben kunnen invullen. Ik wens meester Jan een fijne tijd op het Ambacht.

  • Welkom aan alle (nieuwe) klassenouders. Fijn dat u dit jaar het bruggetje wil en kan zijn tussen de leerkracht en de ouders. Er zijn geen bijeenkomsten meer met de teamleiders en klassenouders. Mocht er iets zijn wat u met ons wilt delen dan kan dat op elk moment en hoeft dan niet op een vast moment in het jaar.

  • Boeken voor de boekenmarkt komen binnen! Heel fijn. De boekenmarkt zal 7 oktober op de Goudsesingel zijn, komt u daar ook dan graag daar de boeken inleveren. Komt u alleen op de Chrysantstraat dan kunt u ze daar inleveren. Er kan nog meer bij, dus ruim die kasten maar op!