Ouderportaal

IKC-nieuws: klassenouders, kinderboekenmarkt, vertrek meester Jan en juf Barbara, hulpouders

IKC-nieuws: klassenouders, kinderboekenmarkt, vertrek meester Jan en juf Barbara, hulpouders


  • Deze week hebben we onze klassenouders in de bloemetjes gezet! Ook vanaf deze kant; bedankt voor jullie hulp en inzet. Mocht u volgend jaar interesse hebben in de rol van klassenouder, dan kan u zich aan het begin van het nieuwe schooljaar aanmelden bij de nieuwe juf/meester van uw kind.

  • Nog ver weg, maar volgend jaar tijdens de kinderboekenweek op vrijdag 7 oktober houden we een tweedehands-kinder-boekenmarkt. Gaat u thuis opruimen, dan houden we ons aanbevolen! Inleveren van boeken voor deze markt kan na de zomervakantie op zowel de Chrysantstraat als Goudsesingel. Kindertijdschriften mogen ook!

  • Juf Barbara Scholtes gaat helaas IKC Ambacht verlaten. Haar droom was vanaf de Pabo al om directeur van een basisschool te worden. Zij krijgt nu de kans bij de Sint Bernardus in Schiedam om, in de rol van adjunct directeur, haar droom waar te maken. Ik wens Barbara veel succes en wil haar bedanken voor haar inzet op IKC Ambacht.

  • Meester Jan heeft een baan aangeboden gekregen op de Albert Schweitzerschool te Rotterdam Overschie als baliemedewerker. Hij krijgt daar de gelegenheid om meer met kinderen te werken. Dat is Jan op het lijf geschreven. Ik wens Jan het allerbeste voor de toekomst en wil hem bedanken voor zijn inzet voor de kinderen, ouders en het team.

  • Mocht u iemand kennen die interesse heeft in een baan als zorgcoördinator (intern begeleider) of conciërge, dan hoor ik dat graag.

  • Welke ouder wil ons vrijdag 8 juli helpen met het afvoeren van afval naar de milieustraat? U kunt zich melden bij Arnout-Jan van der Meer (directie@ikcambacht.nl).