Ouderportaal

IKC-nieuws: voorstellen nieuwe leerkrachten, kennismaken nieuwe groep, verbouwing CS, rapporten, laatste schooldag

IKC-nieuws: voorstellen nieuwe leerkrachten, kennismaken nieuwe groep, verbouwing CS, rapporten, laatste schooldag


  • Ik ben Jacqueline Spruijt, 40 jaar en ik woon samen met mijn man en 3 kinderen in Maassluis. Momenteel werk ik op De Groene Oase in Maasland, en volgend schooljaar sta ik voor groep 6 op IKC Ambacht, waar ik de afrondende fase van de verkorte deeltijd PABO zal doorlopen. Daar heb ik enorm veel zin in! Leuk dat ik komende dinsdag tijdens het wisseluurtje al kennis mag maken met de klas. Ik voel me nu al erg welkom. Het motto ‘hard, hoofd en handen’ spreekt mij erg aan, en ik kijk er dan ook naar uit om aan de slag te gaan in Vlaardingen!

  • Mijn naam is Melissa Smulders en met veel plezier en enthousiasme zal ik volgend jaar voor groep 8a staan. Ik zal werkzaam zijn op de maandag, dinsdag en woensdag. Daarnaast zal ik ook een master opleiding gaan volgen, waardoor ik soms ook op de donderdagen aanwezig zal zijn. De afgelopen 5,5 jaar ben ik werkzaam geweest op basisschool Avonturijn. Hier heb ik groep 7 de voor mijn rekening genomen. Ik ben 29 jaar, ben getrouwd en heb een zoontje van bijna 2 jaar. Met mijn gezin woon in hier in het mooie Vlaardingen Ambacht. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om met mijn gezin leuke dingen te doen, te winkelen of gewoon lekker op de bank een te film kijken. Verder zou je mij kunnen tegenkomen bij de handbal, want dat is ook een van mijn passies! Ik kijk er onwijs naar uit om het team van Ambacht te gaan versterken. Laten we er een mooie samenwerking van maken met elkaar!

  • Mijn naam is Sandra Lopes en ik ben 29 jaar. Sinds 29 maart ben ik werkzaam op de woensdag, donderdag en vrijdag op de vlindergroep. Vanaf het nieuwe schooljaar zal ik werkzaam zijn aan de Goudsesingel voor de groepen papegaaien, dino’s en de zebra’s. Ik heb hiervoor in groep 1/2 gewerkt en heb ook ingevallen in groep 3 en 4. Schroom niet om even een gesprekje te starten voor of na schooltijd, om me zo beter te leren kennen. Ik heb er hartstikke veel zin in En tot snel!

  • Nu de nieuwe juffen en meesters bekend zijn voor volgend schooljaar, kunnen we a.s. dinsdag 28 juni met ze gaan kennismaken! Dit doen we tijdens de doordraaimiddag. Alle kinderen brengen een bezoekje aan het nieuwe lokaal en de juf of meester.

  • Woensdag 29 juni is het feest. Alle juffen en meesters vieren hun verjaardag! We hanteren de normale schooltijden en vragen de gebruikelijke pauzehap en drinken mee te geven. Iedereen mag feestelijk of zomers gekleed naar school komen. Wat de dag verder brengt? Vast veel gezelligheid! Veel plezier allemaal.

  • Op de Chrysantstraat is er een renovatie gaande. Er is intern van lokaal gewisseld. Fijn dat er zoveel helpende handen van ouders waren. Dank! Aanstaande vrijdag nog een keer en dan zitten we voor het einde van het schooljaar weer op onze eigen stekkies.

  • De rapporten gaan donderdag 7 juli mee naar huis.

  • Op donderdag 7 juli glijdt groep 2 de Chrysantstraat uit ri. de Goudsesingel. Ook groep 1 mag de vakantie in glijden. Ouders mogen hierbij aanwezig zijn. We zullen hier rond 13.45 uur mee beginnen. Tzt volgt nog wat extra info op de app.

  • Na de vakantie in de eerste schoolweek op vrijdag 26 augustus is er geen school. We houden dan weer onze kennismakings-/startgesprekken. Hierbij verwachten we de kinderen met hun ouders bij de nieuwe leerkracht. Direct na de vakantie kunt u zich hiervoor inschrijven via de gesprekkenplanner.