Ouderportaal

Avondvierdaagse 2022

Avondvierdaagse 2022

Beste ouders en verzorgers,wat een enthousiasme, wat een hoeveelheid aan inschrijvingen!!

We lopen dit jaar met een groep van in totaal 330 mensen, waarvan 211 voor een medaille.


De inschrijvingen zijn nu gestopt.


Mocht u toch nog mee willen lopen, maar heeft u zich nog niet aangemeld bij de leerkracht, dan kunt u zich nog aanmelden op:

woensdag 8 juni tussen 14:00 en 17:00

vrijdag 10 juni tussen 15:30 en 19:30

zaterdag 11 juni tussen 11:00 en 14:00


Dit kan op het politie bureau te Vlaardingen.


Wat praktische informatie:


-We verzamelen op maandag, dinsdag en woensdag om 16.45 uur bij de Jeu De Boules vereniging Vlaardingen, naast de Polderpoort. We zullen de vlag van ’t Ambacht weer duidelijk opstellen zodat het goed te zien is waar je moet verzamelen. We starten om 17.00 uur met lopen.-Op de laatste avond verzamelen we ook bij de Jeu de Boules vereniging naast de Polderpoort om 18.00 uur. We dragen dan zo veel mogelijk ORANJE kleding. We vertrekken om 18.15 uur voor de laatste 5 kilometer. Het defilé is tussen 19.00 en 19.45 bij het Stadhuis op de Markt. We eindigen ook weer bij de Jeu De Boules vereniging waar de medailles worden uitgedeeld.
-Let op: Er is geen toezicht op uw kind vanuit de organisatie. Wij gaan ervan uit dat u zelf voor begeleiding zorgt voor uw kind als dit nodig is. Wel is het de bedoeling dat we als school gezamenlijk lopen, wel zo leuk!


zodra de route bekend is zal deze via de schoolpraat app gedeeld worden.


-Maakt uw kind gebruik van de BSO dan is de ouder verantwoordelijk dat het kind bij het verzamelpunt aanwezig is.Hulpvraag


We zoeken nog een aantal ouders/begeleiders die het leuk vinden om na de afsluitende dag te helpen met het uitdelen van de medailles.


Wil je ons helpen? Graag opgeven via m.wapenaar@ikcambacht.nl.


Laten we hopen op een zonnige, maar vooral gezellige vierdaagse!


Met vriendelijke groet,


de oudercommissie Avondvierdaagse