Ouderportaal

Sportdag bij Fortuna groep 4 t/m 7

Sportdag bij Fortuna groep 4 t/m 7

Woensdag 15 juni mogen de groepen 4 t/m 7 weer een ochtend gaan sporten op het terrein van Fortuna bij de Polderpoort in de Broekpolder.


Eerder vroegen we u al of u deze dag een groep kinderen kunt begeleiden. Dank voor de aangeboden hulp!


Info voor de dag:


De kinderen van groep 4 t/m 7 komen deze dag niet op school.
We vragen de kinderen in sportieve kleding te komen en de gewone pauzehap en drinken mee te nemen en een extra flesje water! Bij mooi weer vragen we uw kind vooraf in te smeren met zonnebrandcreme.
De kinderen worden tussen 8.30 en 8.40 uur verwacht op het terrein van Fortuna. De meesters en juffen zullen hen daar opwachten.
(mocht u gebruik maken van de voorschoolse opvang dan zullen de pm-ers met u hierover contact opnemen)


Om 8.45 uur beginnen we met een warming-up.
Om 9.00 uur beginnen de groepjes bij hun startonderdeel, na 15 minuten wordt er gewisseld. Zo zullen zij 10 onderdelen deze ochtend langsgaan.


In dit programma zit een pauze. De begeleiders eten en drinken dan op een plekje op het veld de van thuis meegebrachte pauzehap en drinken. Toiletten zijn aanwezig.


Om 12.00 uur is het laatste onderdeel afgelopen. We sluiten de ochtend dan af met een ijsje. Om 12.15 uur kunnen de kinderen weer worden opgehaald. Geeft dit problemen, omdat u ook naar de Chrysantstraat moet om 12.15 uur dan blijft uw zoon/dochter bij de leerkracht tot u er bent.
Kinderen die naar de BSO gaan worden door de pedagogisch medewerker opgehaald en gaan naar de Goudsesingel.


Wilt u komen kijken/aanmoedigen dan bent u van harte welkom!


We hopen op een fijne, sportieve dag!