Ouderportaal

IKC-nieuws: informatiemarkt, metamorfose hal, sportdag, reminder studiedagen en CJV kamp

IKC-nieuws: informatiemarkt, metamorfose hal, sportdag, reminder studiedagen en CJV kamp


 • Afgelopen donderdag gingen er 3 workshops/presentaties door van de geplande Ambacht-info-markt. Een kleine groep ouders, maar na afloop zeer enthousiaste ouders. Voor ons een motivatie om dit wellicht volgend jaar toch weer te organiseren. We nemen dit mee in de jaarplanning, zodat de datum ver van te voren bekend is.

 • De grote hal aan de Goudsesingel heeft een metamorfose ondergaan. Het meubilair dat er stond is vervangen door multifunctioneel meubilair. De grote hal is nu een plek waar kinderen individueel kunnen werken, in tweetallen of in groepjes. Tevens is het een plek waar zij zich kunnen ontspannen. In de pauze en na schooltijd is het een fijne plek voor de medewerkers en gasten. De opzet is zo gemaakt dat de hal relatief gemakkelijk omgebouwd kan worden voor een KNAK, informatiebijeenkomst of musical. We zijn nog in afwachting van de ‘huisjes’ die een veilige en rustige plek kan bieden. Kom gerust een keer kijken.

 • Voor de sportdag voor de groepen 4 t/m 7 op woensdag 15 juni ben ik op zoek naar een ouder die een kwartier een work-out kan verzorgen, zodat de spieren lekker warm zijn om te gaan beginnen aan het atletiek-circuit! Ook zoek ik ouders die voor deze dag wat boodschappen kunnen halen en op de dag kunnen brengen. (ijsjes, geen vriezer op de locatie) en we zoeken een EHBO-er! Wie heeft er een EHBO-diploma en/of medische achtergrond en wil deze post bezetten? Ik hoor het graag! Clarinda; c.poot@ikcambacht.nl
  Via de klassenouder zal er gevraagd worden of er ouders zijn om op deze dag een groepje kinderen te begeleiden, deze oproep volgt nog.

 • 20 en 21 juni zijn de kinderen vrij, ivm 2 studiedagen.

 • Vanuit CJV: Ga mee met het Juni-weekend van 17 t/m 19 juni in De Blauwe Schuur in Amerongen! Een weekend vol met plezier en leuke activiteiten. Dit jaar staat alles in het thema van Superhelden.
  Leeftijd: 7 t/m 12 jaar
  Kosten: €43,- voor leden, niet-leden betalen éénmalig €7,50 lidmaatschapskosten. Vervoer per touringcar. Meer info: https://cjvvlaardingen.nl/juniweekend/