Ouderportaal

IKC-nieuws: plein Chrysantstraat, Koningsspelen, info-markt

IKC-nieuws: plein Chrysantstraat, Koningsspelen, info-markt


  • Het achterplein op de Chrysantstraat is de afgelopen weken vergroend en een beetje uitdagender gemaakt. De Stadsoase heeft de plannen en uitvoering verzorgd. Ook hadden we hulp van een aantal ouders. Ook vanaf deze plek hartelijk dank!
    Aanstaande dinsdag zullen we het plein met de peuters en kleuters ‘openen’. Loop gerust even naar het plein om een kijkje te nemen! We hebben dit kunnen realiseren met onder andere het geld dat vorig jaar is opgehaald tijdens de sponsorloop op de dag van de Koningsspelen.

  • We hebben genoten van een fijn paasontbijt en mooie viering. Ouders die hebben geholpen de afgelopen paasperiode, bedankt!

  • Vrijdag 22 april vieren we de Koningsspelen. Een dag die in het teken staat van bewegen en gezonde voeding. Iedereen mag sportief en in het oranje gekleed naar school komen. De lunch krijgen we van de organisatie van de Koningsspelen via de Jumbo. Borden, bekers en bestek hebben we op school. Er hoeft dus geen lunch van thuis meegenomen te worden. Wel de normale pauzehap en drinken. In de ochtend volgen we op het zandpleintje een workout, verzorgd door juf Lena van VIB. Een bidon of fles water meenemen van thuis is fijn!
    We sluiten de dag af op de Goudsesingel, alle groepen zullen daar op het plein het lied en de dans van de Koningsspelen zingen en dansen. Hierbij worden we geholpen door de dansklas van de St. Jozefmavo. Let op: Alle kleuters zijn uit om 14.15 uur op de Goudsesingel. U kunt uw kind dus voor 1 keer hier ophalen. Kinderen die deze dag van de BSO gebruik maken lopen met de juffen mee terug naar de Chrysantstraat.

  • Houdt donderdag 19 mei van 19.00 uur tot 21.00 uur vrij in de agenda! We organiseren dan een Ambacht-info-markt. Verdere info hierover volgt na de meivakantie.