Ouderportaal

IKC-nieuws: personeel, pannenkoekendag Chrysantstraat

IKC-nieuws: personeel, pannenkoekendag Chrysantstraat


 • Hieronder een bericht van juf Caroline:

  Beste ouders,

  Na 23 jaar met plezier op IKC Ambacht te hebben gewerkt, heb ik besloten om per 1 mei een nieuwe uitdaging aan te gaan. Ik wil mij in de toekomst meer gaan richten op het kindercoachen. Dit betekent dat ik helaas afscheid ga nemen van de ijsberengroep.

  met vriendelijke groet,

  juf Caroline • Ondanks het aangekondigde vertrek van juf Caroline is het gelukt om de stabiliteit in de groep zoveel mogelijk te behouden. Meester Tom en meester Maikel zijn tot aan de zomervakantie verantwoordelijk voor de groep. Ik wens juf Caroline veel succes met haar verdere carrière en wil haar bedanken voor al die jaren op het Ambacht.
  Voor wat betreft de kindercoaching zijn we aan het bekijken wat de mogelijkheden zijn. Zodra hier informatie over is, zal dat gedeeld worden.

  Ik ben mij er zeer van bewust dat de (tussentijdse) wisselingen niet wenselijk zijn. Samen met het team en de IKC-raad zijn we aan het bouwen aan een stabiele organisatie. Personele tekorten in het land en de regio maakt het dat mensen eerder de mogelijkheid pakken om zich verder te ontwikkelen op een andere plek. Hier heeft niet alleen het Ambacht mee te maken.

  De wisselingen van zowel directie als medewerkers in de afgelopen drie jaar hebben, samen met de Coronapandemie, niet bijgedragen aan stabiliteit en rust in het team. Naast het vertrek van medewerkers zijn er ook nieuwe medewerkers gekomen om het team te versterken. Hierdoor ontstaat een nieuwe positieve dynamiek in het team. De redenen voor het vertrek zaten vooral op het vlak van persoonlijke ontwikkeling en een arbeidsmarkt met veel mogelijkheden. Kortom, er is geen onvrede of grote onrust in het team.


 • Op vrijdag 18 maart 2022 hebben we met de kinderen aan de Chrysantstraat Nationale Pannenkoekdag gevierd. Deze dag stond niet alleen in het teken van pannenkoeken, maar er is ook een jubileumlied gezongen voor bewoners van het Zonnehuis. De kok van het Zonnehuis had voor alle kinderen aan de Chrysantstraat een pannenkoek gebakken. Dat waren er een heleboel. Het was zeer geslaagd!