Ouderportaal

IKC-nieuws: Corona maatregelen vervallen, Mindfullness voor ouders, taalles

IKC-nieuws: Corona maatregelen vervallen, Mindfullness voor ouders, taalles


  • Wijzigingen corona maatregelen op IKC Ambacht: ouders zijn weer welkom in de school bij het brengen van hun kind. Echter alleen als u de leerkracht iets wil zeggen, uw kind net op school begint of incidenteel om een andere reden. We zien namelijk dat het veel rust geeft als niet alle ouders tegelijk in de smalle gangen zijn. Ook voor de zelfstandigheid van de kinderen is het erg bevorderlijk. Bij het naar huis gaan, handhaven we de vakken op het schoolplein. Daar zijn de kinderen dus uit.

  • Er hebben zich voldoende ouders aangemeld om te helpen bij de paasactiviteiten. Dank jullie wel alvast!

  • De rapporten zijn één dag eerder meegegeven met de kinderen in verband met de voorjaarsvakantie en de afwezigheid van meerdere kinderen op de vrijdag.

  • Heb je behoefte aan meer balans in je leven of op je werk? Dan heb ik leuk nieuws voor je, want vanaf maandagavond 21 maart is het mogelijk om een Mindfulnesstraining te volgen verzorgd door Saskia Barendregt van Elan coaching & mindfulness. Een 9 weekse-training in het gebouw aan de Chrysantstraat nummer 7.


Wist je dit al! Waarom Mindfulness?


Meer ontspanning
Bewuster in het leven staan
Meer geluk
Minder stress – 8 weken -40%
Minder negatieve gedachten
Beter geheugen
Groter zelfvertrouwen
Meer genieten  • Lijkt het je wat en wil je meer informatie dan kun je terecht op de website of kun je mij mailen info@elan-coaching.nl of kijk op de website www.elan-coaching.nl En wie weet zien wij elkaar dan maandagavond 21 maart, ik kijk ernaar uit!

  • Stichting AanZet biedt Nederlandse taallessen aan voor nieuwkomers maar ook voor mensen die al langer in Nederland wonen. Heeft u interesse, neem dan contact op met Arnout-Jan van der Meer (directie@ikcambacht.nl)

  • We wensen iedereen een fijne voorjaarsvakantie. Allemaal even uitrusten en op naar de lente!