Ouderportaal

IKC-nieuws: sluiting, Kerst en noodopvang

IKC-nieuws: sluiting, Kerst en noodopvang


  • De geruchten voor een sluiting van het primair onderwijs deden al langer de ronde. Ondanks een duidelijk advies van het kabinet om de scholen open te houden, gaan we toch een week eerder dicht. De omikron-variant is hier mede verantwoordelijk voor. Gelukkig is het gelukt om nog snel te schakelen. We hebben de kerstviering naar voren kunnen halen.

    Voor u als ouder is het ook een lastige opgave. De decembermaand is in vele sectoren een drukke maand. De sluiting van het primair onderwijs maakt het niet gemakkelijker voor u. Ondanks dat wens ik u hele fijne feestdagen en een gezond 2022!


  • De afgelopen weken is er in de groepen gewerkt aan een ‘tableau vivant’. Een tableau vivant is het beste te omschrijven als een levend schilderij. Met het thema kerst zijn de groepen aan de slag gegaan. Hier kunt u het eindresultaat zien. Dit kerstverhaal is vanochtend bij de kerstviering gebruikt in de groepen.


  • U krijgt geen bevestigingsmail dat uw kind is aangemeld voor de noodopvang. Indien u niet gebeld bent, kunt u ervan uitgaan dat de melding is binnengekomen.