Ouderportaal

IKC-nieuws: Corona afspraken, kerst, veiligheid halen en brengen

IKC-nieuws: Corona afspraken, kerst, veiligheid halen en brengen


  • Wanneer moet een groep wel of niet in quarantaine. Geregeld wordt deze vraag nog gesteld. Binnen UN1EK wordt door het Corona Crisis Team (CCT) het beleid van de overheid vertaald naar beleid voor de scholen. Daarin willen we zo eenduidig en duidelijk mogelijk zijn. Vanuit het CCT is er nauw contact met de GGD van deze regio. In samenspraak met het CCT, de GGD en de bestuurder van UN1EK wordt besloten of een groep in quarantaine gaat of niet. Over het algemeen is dit bij drie of meer besmettingen in één groep.
    Daarnaast bekijken we per besmetting welke kinderen direct naast en/of tegenover dit kind hebben gezeten. Met deze ouders nemen wij contact op en adviseren wij om hen in quarantaine te laten gaan (minimaal 5 dagen gevolgd door een test of 10 dagen volledige quarantaine).

  • De kerst info heeft u vandaag ontvangen via de Schoolpraatapp. Ondanks de maatregelen die we opgelegd hebben gekregen, maken we er een fijne tijd van met elkaar.

  • Als u uw kind met de auto naar de Chrysantstraat brengt of ophaalt, wilt u dan in een andere straat parkeren? Het wordt weer steeds drukker met auto’s tijdens het brengen en halen en daardoor ook onveiliger. Dank!