Ouderportaal

IKC-nieuws: juf Annet, versieren gebouwen, Sinterklaas

IKC-nieuws: juf Annet, versieren gebouwen, Sinterklaas


  • Een bericht van juf Annet: Nu ik leesspecialist ben geworden, kom ik op verschillende scholen. Ik heb besloten dat ik per 1 februari stop op IKC Ambacht en de uitdaging ergens anders aanga. Ik realiseer mij dat dit niet ideaal is en ik had het ook graag anders gezien.
    Vanuit het Ambacht vinden we het jammer dat juf Annet vertrekt. We wensen haar alle goeds.


  • Voor de groepen 1-2 zijn we vooral op onderzoek naar onderbroeken voor in de verschoningskast. Wie kan ons daaraan helpen? Als uw kind een ongelukje heeft gehad, graag de kleding van school gewassen weer terug naar school.  • Wie helpt woensdag 8 december mee bij het versieren van de school in kerstsfeer? Als u mee wilt helpen graag een mailtje naar c.poot@ikcambacht.nl

  • Voor de intocht op school van Sinterklaas op vrijdag 3 december zijn we op zoek naar een bijzondere auto: Sinterklaas is jarig en hij mag een ritje maken in een droomauto! We hebben deze auto (met chauffeur) nodig van de Chrysantstraat naar de Goudsesingel tussen half 9 en 9 uur. Wie kan ons helpen? Misschien wel via via via… Heeft u een idee, graag een mail naar Clarinda.  • Vanaf maandag gaan de groepen 3 t/m 8 werken met het zelfstandig werkblokje. Hierdoor willen we de kinderen meer eigenaarschap geven tijdens het zelfstandigwerken. Dit blokje zal de gehele schoolloopbaan meegaan.