Ouderportaal

Sinterklaas-info

Sinterklaas-info

Vol verwachting klopt ons hart....


Aanstaande zaterdag hopen we Sinterklaas weer te mogen verwelkomen in Nederland. Natuurlijk zijn we hier op school ook druk mee de komende weken.


Voor u goed om te weten:


- Maandag 15 november zullen de groepen 5 t/m 8 lootjes gaan trekken. De kinderen maken een surprise en gedicht voor een klasgenoot. Woensdag 1 december worden de surprises alvast op school gebracht.


- Woensdag 24 november mogen we onze schoen op school zetten, iedereen mag dus een schoen meenemen. Donderdag 25 november komt deze weer terug naar huis.


- Vrijdag 26 november is er een rouleermiddag met allerlei Sint-activiteiten in de groepen 3 t/m 8.


-Maandag 29 november is er een voorstelling; "O, kom er eens kijken" van Kiekeboek voor de groepen 1/2 in het Speellokaal.


-Vrijdag 3 december hopen we dat Sinterklaas ook een bezoek aan onze school komt brengen. Om half 9 lopen de kinderen van de Chrysantstraat naar de Goudsesingel. Rond kwart voor 9 hopen we Sinterklaas daar te mogen ontvangen. We doen dit op de stoep aan de kant van het Goudhaantje en aan de kant van het veld van het Groen. Daar wachten we Sinterklaas op. Wilt u als ouder ook kijken, dan kan dit ook op de stoep. Eerst de groepen vlakbij het gebouw aan de Goudsesingel op de stoepen, iets verder daarvan af de ouders! Ouders kunnen dus niet tussen de groepen staan.


Op naar gezellige weken!


Namens het team,
Clarinda Poot