Ouderportaal

IKC Nieuws: terugblik studiedag, boekenmarkt, project, fotograaf, KNAK

IKC Nieuws: terugblik studiedag, boekenmarkt, project, fotograaf, KNAK


 • Afgelopen dinsdag hebben we op de studiedag een start met het team gemaakt met stichting Leerkracht. Het was een inspirerende en leerzame dag.

 • Aanstaande maandag 11 oktober is er een verkoop van nieuwe kinderboeken voor alle leeftijden. Iedereen is dus van harte welkom!
  Locatie: speellokaal Chrysantstraat
  Tijd: 14.15 tot 16.00 uur
  We hebben een collectie van zo’n 800 (!) boeken, van Prentenboek tot heerlijke zelfleesboeken. Er is een pinautomaat aanwezig. Zien we jullie allemaal maandag?

 • Het project Worden wat je wil, is in volle gang. Maandag zagen we bij de opening allerlei beroepen langskomen, diverse gastsprekers zijn al langs geweest, juf Roosje heeft het lied van de KBW aangeleerd en er wordt volop voorgelezen, gepraat en geknutseld in de groepen. Donderdag mag iedereen een kijkje in alle klassen komen nemen van 16.30 uur tot 18.00 uur.

 • De brief van de schoolfotograaf die komende week onze school bezoekt, is aan alle ouders per mail verstuurd.

 • Vrijdag 15 oktober is er een KNAK, we houden dan onze Voorleeswedstrijd. We hebben de nieuwe burgemeester gevraagd in de jury deel te nemen, maar krijgen (nog) geen respons… Bent u of weet u iemand die uitstekend zou passen in een voorleeswedstrijdjury, dan graag een mailtje naar c.poot@ikcambacht.nl. De activiteit duurt van 13.15 tot 14.15 uur.

 • Op de Goudsesingel zijn wij op zoek naar katoenen-stofjes of in ieder geval kleding waarvan het grootste gedeelte uit katoen bestaat. Mocht u thuis wat hebben liggen graag inleveren bij juf Gerja.

 • Wij krijgen regelmatig op de Goudsesingel net voor half drie nog telefoontjes van ouders om te vertellen dat hun kind door iemand anders opgehaald wordt of dat zij bij iemand mogen spelen, met het verzoek dit aan de kinderen door te geven. Dit is niet de bedoeling. Wij verzoeken u dergelijke afspraken vooraf met uw kind te maken. Alleen bij onverwachte zaken zijn wij u graag van dienst zijn.