Ouderportaal

IKC Nieuws: studiedag, traktaties, kinderboekenweek, schoolfotograaf

IKC Nieuws: studiedag, traktaties, kinderboekenweek, schoolfotograaf


  • Aanstaande dinsdag 5 oktober is er een studiedag. We gaan met het hele team starten met LeerKRACHT, de zogenoemde startdag. Alle kinderen van groep 1 t/m 8 zijn vrij.

  • Afgelopen dinsdag was de eerste bijeenkomst voor de klassenouders. Fijn zoveel ouders te zien. We hebben diverse zaken die momenteel lopen besproken. Naar aanleiding van de vergadering en het berichtje over de versoepeling waren er ook vragen rondom trakteren op school. De kinderen hoeven zich niet meer te houden aan de verpakte traktaties. Het rondgaan van de groepen doen we niet meer. De kinderen nemen dus alleen een traktatie mee voor de klas. Wilt u toch iets meegeven voor de juffen/meesters dan wordt dit in de personeelskamer gezet.

  • Maandag begint de Kinderboekenweek op IKC Ambacht. U heeft hierover informatie gekregen via de Schoolpraatapp. Aanstaande maandag mogen alle kinderen verkleed als een beroep naar school.

  • Voor de schoolfotograaf op de Goudsesingel op donderdag 14 oktober zoeken we nog 1 ouder. Kunt u helpen, graag een mail naar c.poot@ikcambacht.nl

  • Op maandag 11 oktober is er een echte boekenmarkt voor alle kinderen van ons IKC. De markt is op de Chrysantstraat. We hebben nog dringend hulp nodig van ouders die kunnen helpen bij de verkoop en het opruimen. Wie kan er van ongeveer 14.30 tot 17.00 uur helpen??? Graag een mail naar c.poot@ikcambacht.nl

  • Vandaag (vrijdag 1 oktober) was de Chrysantstraat afgesloten van stroom, door werkzaamheden van Stedin. Alle kleuters hebben de dag doorgebracht bij de Beestenboel. Nu lekker uitrusten!