Ouderportaal

Project en Kinderboekenweek!

Project en Kinderboekenweek!

Kinderboekenweek/projectMaandag 4 tot vrijdag 15 oktober staan in het teken van de Kinderboekenweek en tevens ons project met als thema: Worden wat je wil!


Twee weken waarin we IKC breed aan hetzelfde thema werken.Hierbij de benodigde info voor thuis:
 • Maandag 4 oktober mag iedereen verkleed als een beroep naar school komen. Ook de juffen en meesters zijn verkleed op het schoolplein vanaf 8.15 uur. Kinderen kunnen bij hun juf/meester gaan staan of even rondkijken welke beroepen zij allemaal zien. Om half 9 gaan de groepen in z’n geheel de school in.
  We willen vragen of alle kinderen ook op deze dag hun lievelingsboek mee naar school willen nemen.

 • Alle groepen krijgen maandag 4 of donderdag 7 oktober zang- en dansles van juf Roosje. Zij zingt met ons het lied van Kinderen voor kinderen: Worden wat je wil.

 • Dinsdag 5 oktober is er i.v.m. een studiedag geen school.

 • Maandag 11 oktober is er in samenwerking met een boekhandel een echte boekenmarkt op school. Deze is voor alle kinderen op de Chrysantstraat, begint om 14.15 uur en eindigt om 16.00 uur. Allemaal meer dan welkom! Er kan gepind worden.

 • Woensdag 13 oktober komt de schoolfotograaf op de Chrysantstraat, Donderdag 14 oktober op de Goudsesingel. Er worden groeps- en portretfoto's gemaakt van de kinderen die op school zitten. (aparte brief van de fotograaf volgt nog)

 • Donderdag 14 oktober nodigen we iedereen uit om in de groepen een kijkje te komen nemen. Wat is er allemaal de afgelopen weken gedaan en gemaakt? Iedereen is welkom bij deze kijkmiddag vanaf 16.30 uur tot 18.00 uur op beide locaties. Leuk als je dan weer verkleed komt!

 • Vrijdag 15 oktober is er een KNAK (Kijken naar andere kinderen) voor groep 3 t/m 8. Hier gaan uit de groepen 7 en 8 afgevaardigden meedoen met de voorleeswedstrijd. Wie wordt de voorleeskampioen van ons IKC?

 • Diverse ouders hebben aangeboden een gastles te willen geven over hun beroep. Wilt u dit ook doen in de groep van uw zoon/dochter, geef dit aan bij de groepsleerkracht.

 • Materialen; boeken, attributen ed. passend bij dit thema mogen mee naar school.


We zoeken nog hulp bij het verkopen en opruimen van de boekenmarkt. Wie helpt er mee? Graag een mail naar c.poot@ikcambacht.nl


Allemaal veel plezier!


Clarinda Poot