Ouderportaal

Versoepelingen corona maatregelen op IKC Ambacht

Versoepelingen corona maatregelen op IKC Ambacht

Beste ouders, verzorgers,


De nieuwe versoeplingen zijn ondertussen ingegaan. Is uw kind positief getest, dan hoeft de klas niet meer in quarantaine. We hebben de volgende afspraken gemaakt voor ouders in het kindcentrum:


Chrysantstraat:
De breng- en haaltijden blijven onveranderd. Bij het brengen, mag u weer mee naar binnen, naar het lokaal van uw zoon/dochter. Echter hebben we gezien dat de kinderen prima alleen naar binnen gaan, veel zelfstandiger zijn bij het opbergen van hun jas en tas en dat er meer rust is in de school; kinderen die binnenkomen beginnen direct met de inloopactiviteit.


Toch bent u van harte welkom als uw zoon/dochter net bij ons begint of als u bijvoorbeeld iets wilt zeggen/vragen aan de juf voor de start van de dag of gewoon nog een keertje mee wilt. U kunt dan meelopen naar de klas.


Om 14.15 uur blijven de kinderen buiten in de vakken staan totdat ze opgehaald worden. Dit zullen we dus blijven handhaven.


Bij ieder thema ontvangt u een uitnodiging om in de laatste week na schooltijd met uw kind even in de klas naar het gemaakte werk te komen kijken. Zo hopen we toch alle ouders regelmatig even in de klas te mogen ontvangen. Wanneer dit is leest u te zijner tijd in het IKC-nieuws.


Goudsesingel:
Voor de Goudsesingel geldt dat de breng- en haaltijden onveranderd blijven. Daarnaast zijn de kinderen al zeer zelfstandig en kunnen zij gewoon afscheid nemen op het plein van u en komen zij zelfstandig naar buitenlopen aan het einde van de schooldag. U bent natuurlijk van harte welkom op onze locatie na schooltijd. Mochten er toch bijzonderheden zijn, kunt u even meelopen met uw kind om dat kort met de leerkracht te bespreken.


Met vriendelijke groet,


Team IKC Ambacht