Ouderportaal

IKC Nieuws: Schoolreis, juf Jeanette, kinderboekenweek, hulpouders, boekenmarkt

IKC Nieuws: Schoolreis, juf Jeanette, kinderboekenweek, hulpouders, boekenmarkt


  • We kijken terug op 3 fijne schoolreizen. Wat boften we met het mooie weer! Alle begeleiders bedankt voor de hulp op deze dag!


  • Jeanette Bakker gaat helaas IKC Ambacht verlaten per 01-12-21. Zij heeft een nieuwe baan gevonden op IKC Loep waar zij zowel voor de groep als buiten de groep taken gaat uitvoeren. Een mooie uitdaging voor haar maar een verlies voor het Ambacht. Komende dinsdag zal de juf het nieuws ook aan de kinderen in de groep vertellen.
    Hierdoor ontstaat helaas, lopende het jaar, een vacature in groep 4. In samenspraak met de IKC-raad en UN1EK gaan we op zoek naar een passende oplossing. Zodra hier meer over bekend is, zal ik u informeren.


  • Volgende week ontvangt u de informatie rond de kinderboekenweek/ons project. Maandag 4 oktober mogen de kinderen verkleed als een beroep naar school komen, goed om alvast te weten!


  • We zoeken nog hulp! Ouders die over hun beroep willen vertellen in de klas. 10 minuten vertellen, 5 min. om vragen te beantwoorden zou al heel leuk zijn. Geef aan welke dag u zou kunnen en in welke groep(en).


  • Op maandag 11 oktober organiseren we in samenwerking met een boekhandel een boekenmarkt op school. Rond 12 uur kan het inrichten beginnen, om 14.15 uur begint de verkoop en om 16.00 uur moet er weer opgeruimd worden. Wie helpt ermee bij het inrichten, de verkoop en het opruimen? Eventueel kan er ook in twee shifts gewerkt worden: van 12.00 tot 14.30 uur en van 14.30 tot 17.00 uur. Vele handen, maken licht werk en het wordt vast ook nog gezellig! Wilt u helpen graag een mail naar Clarinda: c.poot@ikcambacht.nl


  • Ook voor de schoolfotograaf zoeken we op beide locaties nog iemand die wil helpen. Woensdag 13 oktober op de Chrysantstraat en donderdag 14 oktober op de Goudsesingel. Graag een mail naar Clarinda.