Ouderportaal

Schoolreis groep 7 en 8

Schoolreis groep 7 en 8

Beste ouders/verzorgers van de groepen 7 en 8,Vrijdag 24 september is het dan zover, we gaan op schoolreis naar….Duinrell!
De dag begint om 8.30 uur aan de Anthony Knottenbeltsingel, nabij de busbaan. Om 8.45 uur zullen we vertrekken. U mag komen zwaaien!
Om 15.30 uur vertrekken we weer vanuit Wassenaar. We verwachten rond 16.30 uur terug te zijn. De kinderen mogen bij terugkomst naar huis. Als de kinderen alleen naar huis mogen, wilt u dit dan aan de leerkracht doorgeven?
Het is de bedoeling dat u uw kind een lunchpakketje en wat te drinken meegeeft. Iets lekkers mag natuurlijk ook op zo’n gezellige dag!


Er zijn wat winkeltjes in Duinrell. Er mag max. 5 euro aan zakgeld mee.


We maken geen gebruik van het zwembad. Zwemkleding mag dus thuis blijven.
De kinderen lopen in groepjes zonder begeleiding door het park. Wel gaan er 6 volwassenen vanuit school mee. Zij spreken vaste punten af, waar elkaar indien nodig te treffen. Ook wordt de afspraak gemaakt dat niemand alleen loopt.


Telefoons/smartwatches blijven thuis. Een gewoon horloge en/of kennis van het klokkijken volstaat.Voor de groepen 7 en 8 hebben we geen ouders nodig om een groepje te begeleiden.
We hopen op een gezellige en zonnige dag!


Met vriendelijke groet,
Team IKC Ambacht