Ouderportaal

IKC Nieuws: Korte terugblik, schoolreis, hulpouders

IKC Nieuws: Korte terugblik, schoolreis, hulpouders


  • Komende week is alweer de laatste week voor de zomervakantie. We kunnen terugkijken op een bijzonder jaar waarin veel is gebeurd. Ik was blij dat de na de Lock Down de kinderen weer op school kwamen. Er gaat niets boven echte interactie tussen de kinderen en de leerkracht. Het is ook een jaar geweest met wisselingen. Fijne collega's die een andere baan hebben gevonden maar ook nieuwe collega's die met veel enthousiasme zijn gestart op het Ambacht. Na de zomervakantie starten we wederom met 17 groepen. Ik kijk ernaar uit, maar nu eerst dit jaar afronden en daarna een welverdiende vakantie.


  • Volgend jaar hopen we weer op schoolreis te kunnen gaan, en wel op vrijdag 24 september. Alle groepen gaan op dezelfde dag op schoolreis, echter niet allemaal naar dezelfde locatie. Mocht u deze dag mee willen om een groepje kinderen te begeleiden, dan is het wellicht verstandig deze dag vast vrij te houden in de agenda!


  • Op de Chrysantstraat zijn een aantal ouders actief aan de slag gegaan met het schoolplein. Al het onkruid is verwijderd en de vakken zijn opnieuw op het plein geschilderd. Deze ouders: ontzettend bedankt voor de hulp. Wat een verschil weer!


  • Vrijdagochtend 16 juli zijn de kinderen vrij. De leerkrachten gaan die dag de school opruimen en klaarzetten voor het nieuwe cursusjaar. We zoeken nog een paar sterke ouders die ons willen helpen met het sjouwen van een aantal kasten. Wie zou ons een uurtje kunnen helpen in plaats van sporten? Laat het even weten. Vele handen maken licht werk.