Ouderportaal

IKC Nieuws: personele mutaties, BSO op woensdag

IKC Nieuws: personele mutaties, BSO op woensdag


 • Na de zomer gaan wij verhuizen naar de Hoeksche Waard. Aangezien ik al 27 jaar op het Ambacht werk, (best wel lang) leek mij dat een goed moment, om ergens anders aan de slag te gaan. Ik ben dan ook op zoek gegaan naar een baan in de Hoeksche Waard en die heb ik gevonden. Na de zomer ga ik starten op een school in Zuid-Beijerland. Ik heb er heel veel zin in.
  De komende weken ben ik gewoon nog lekker hier op school, waar ik het ook, al die jaren, super naar mijn zin heb gehad! Wie weet komen we elkaar nog eens ergens tegen. Voor nu, tot ziens en alle goeds.
  Juf Arianne


 • Na een relatief korte periode op 't Ambacht, ga ik deze fijne school met lieve kinderen en collega's verlaten. Na 13 jaar voor de klas, stap ik het onderwijs uit en mag ik mij met veel plezier gaan richten op mijn webshop 'Tea to Love'. Gelukkig mag ik daar ook nog momenten kennis overdragen o.a. tijdens workshops die ik ga geven. Ik wens u allen een heel fijne zomer toe. Hartelijke groet,
  Agnes Keuzenkamp


 • Na een korte tijd op IKC Ambacht te hebben gewerkt, heb ik besloten om een baan aan te nemen op een andere school. Mijn keus om hier te beginnen, was dat ik dichterbij huis wilde werken. Het dichterbij huis was fijn, alleen heeft het werken op IKC Ambacht voor mij niet het benodigde effect gebracht. Door mijn vertrek betekent het, dat ik afscheid moet nemen van IKC Ambacht. Met vriendelijke groet,
  Merijn Kalden


 • Mijn naam is Cliff Westdijk en ik ben 32 jaar. Ik woon samen met mijn vriendin in Vlaardingen en ga vanaf aankomend schooljaar ook weer werken in onze heerlijke woonplaats. Inmiddels ben ik al 8 jaar werkzaam in het onderwijs en is het tijd voor een nieuwe stap na 4 jaar op een basisschool in de Schilderswijk van Den Haag te hebben gewerkt. Ik heb er in ieder geval onwijs veel zin in! Ik wens jullie een fijne zomervakantie en tot in het nieuwe schooljaar!


 • Als nieuwe leerkracht van IKC Ambacht wil ik mij graag even voorstellen. Mijn naam is Anne Oelers, 31 jaar en woon in Vlaardingen met mijn man en twee dochters van 6 en 4 jaar. Na 15 jaar als professioneel musicus gewerkt te hebben, heb ik besloten om de overstap naar het basisonderwijs te maken. In juli 2021 zal ik dan ook mijn PABO-diploma behalen en vanaf komend schooljaar werkzaam zijn op IKC Ambacht te Vlaardingen.
  Ik kijk er enorm naar uit om deel uit te maken van dit mooie team en samen met de kinderen en de ouders/verzorgers er een geweldig jaar van te maken.


 • Graag wil ik mij even voorstellen. Ik ben Desiree Keulen en vanaf komend schooljaar kom ik IKC Ambacht versterken. Ik zal 3 dagen groep 3 gaan lesgeven, samen met Femke Scholtes. Al 23 jaar sta ik voor de klas waarbij ik voornamelijk aan de groepen 3 en 4 heb lesgegeven. Naast juf ben ik moeder van 3 kinderen (18, 16 en 12) en woon ik in Schiedam.
  Ik hoop er samen met juf Femke, de kinderen en ouders een mooi en leerzaam jaar van te maken. Ik heb er ontzettend veel zin in.


 • Helaas kunnen er bij de tekst in de app geen foto's geplaatst worden van de nieuwe collega's. Deze zullen spoedig volgen.


 • Vanaf aankomend schooljaar zal onze buitenschoolse opvang (BSO) ook op de woensdag geopend zijn, zodat wij 5 dagen per week uw kinderen kunnen opvangen.
  De woensdag opvang is tot nu toe altijd bij BSO Het Spectrum geweest, vanaf het nieuwe schooljaar op onze eigen locatie Goudsesingel.
  Als u zicht wilt opgeven of andere wijzigingen wilt doorvoeren, kan dit via de gebruikelijke route via het ouderportaal in Kindplanner.