Ouderportaal

IKC Nieuws: trouwdag, gesprekkenplanner, Cito, klassenouderoverleg, EK en vaderdag

IKC Nieuws: trouwdag, gesprekkenplanner, Cito, klassenouderoverleg, EK en vaderdag


 • Afgelopen weken hebben bij de kleuters in het thema gestaan van 'trouwen'. DIt thema was niet voor niets gekozen, want afgelopen maandag is juf Laura getrouwd met haar Daan. Niet allen juf Laura en Daan waren prachtig gekleed, maar ook de kinderen zagen er prachtig uit.
  Aan het einde van de ochtend kwam het bruidspaar aan in een prachtige witte open trouwauto. Door een erehaag liepen zij over de rode loper waar zij toegzongen zijn door alle kinderen, collega's en belangstellende. Uiteindelijk ging het bruidspaar naar de groep waar zij onder het genot van een drankje en een echt stuk bruidstaart het feest verder hebben gevierd.
  Hierna is het bruidspaar vertrokken naar het gemeentehuis. De groep van juf Laura en Emmy mocht aanwezig zijn bij deze bijzondere gebeurtenis.
  Namens het team feliciteer ik het bruidspaar en wens hen geluk in de liefde en gezondheid toe!


 • De gesprekkenplanner voor de laatste gesprekken van dit jaar staat open in de app.


 • De afgelopen weken hebben de kinderen hard gewerkt aan de Cito-toetsen (methode onafhankelijke toetsen). De temperatuur heeft niet altijd meegewerkt wat het een extra prestatie maakt van de kinderen.
  Deze ronde is de zogenaamde E-ronde. Deze E-ronde wordt in juni afgenomen. De M-ronde wordt in januari/februari afgenomen.


 • Woensdagavond 23 juni is er een klassenouderoverleg. Punten kunt u aandragen bij de klassenouder van de groep.


 • De stemming voor het EK zit er al goed in. Zeker nu het Nederlands elftal door is naar de volgende ronde. De BSO aan de Goudsesingel is helemaal omgetoverd tot een waar oranje paradijs. Afgelopen donderdag waren veel kinderen in het oranje gekleed naar school gekomen wat het extra leuk maakt. Laten we hopen dat we er nog even van kunnen genieten.


 • Aanstaande zondag is het vaderdag. Ik wens alle vaders een hele fijne dag toe!